Skogstad leirsted:

Ta kontakt på tlf. nr: 61 21 60 90, e-post: oppland@normisjon.no

Skogstad - vårt andre hjem!
Skogstad er et leirsted som eies av Normisjon Region Oppland. Det brukes til Leirer og aktiviteter i regi av Normsjon og Acta. Skogstad leies også ut til en rekke ulike arrangementer. Hvis du ønsker å leie Skogstad så ta kontakt for en hyggelig prat og et pristilbud på det du trenger. 

Ta kontakt med oss på:

Tlf. nr: +47 97 57 90 01

Epost: oppland@normisjon.no

Hvordan finner du frem:

Besøksadresse: Skogstad leirsted, Skogstadvegen 6, 2843 Eina

Det er avkjørsel både sør og nord for Eina sentrum. I krysset i Eina, ved bensinstasjonen er det skiltet til Skogstad. Kart finner du her.

Ellers anbefaler vi bruk av tog. Eina stasjon er bare 5 minutters gange fra Skogstad.

 Del Twitter Del på Twitter

Kontakt oss

Skogstad leirsted

Litt om leirstedet vårt:

Skogstad Leirsted ligger på Eina i Vestre Toten, ei koselig totenbygd i landlige omgivelser ved Einafjorden.Her er veien kort til skog, mark og bademuligheter. Det er gangavstand til Kiwi, bensinstasjon og togstasjon med avganger omtrent hver andre time. I nærområdet finnes blant annet badeland, lekeland, golfbane, og ridesenter. Mjøsbyen Gjøvik ligger 22 km unna, og her er det enda flere aktivitetsmuligheter.

 

Hva kan Skogstad tilby?

Leirstedet har 80-100 sengeplasser - avhengig av deltagernes alder. Disse er fordelt på 6, 4 og 2-mannsrom. I første etasje har vi kjøkken, matsal, peisestue og møtesal med prosjektor. I andre etasje er det blant annet en mindre dagligstue og et spillerom med airhockey, biljard og fotballspill.

Skogstad har et stort grøntareale som er godt egnet for fotball, volleyball, aking og andre uteaktiviteter. På området finnes en lekeplass med lekeapparater, lavo, og vi har en populær hoppepute til bruk i sommerhalvåret. Vinterstid ligger lysløypa 50 meter unna leirstedet. Ellers har vi en lavo på området, og mulighet for utlån av eldre kanoer. 

 

Skogstad leirsted er egnet for:

-konfirmantleirer
-kurshelger
-øvingshelger for kor og korps
-menighetshelger
-andre leirer og dagsarrangementer

 

Leirstedet brukes mye til barne- og ungdomsarrangementer, spesielt gjennom Acta og Den norske kirke, i tillegg til dagsarrangementer som minnesamvær og møtevirksomhet. Ta gjerne kontakt for å høre om vi kan møte ditt behov!


Skogstad ligger rett ved riksveg 4 i Eina sentrum – ca 1,5 time med bil fra Oslo, og stedet er godt synlig fra riksvegen. 

 Nyheter:

 
Annonse: